2 Temmuz 2013 Salı

Solo Türk ve Türk Yıldızları

     Eveet!!! Yine yeni yeniden bir  Eskişehir etkinliğiyle karşınızdayız :) Malum Eskişehir'de Mayıs ayı aktiviteleri hiç  bitmez. Konserler, şenlikler, festivaller... ne ararsan var. Bu sefer size Solo Türk ve Türk Yıldızları'ndan bahsetmek istedim. Daha film festivali devam ederken biz ne yapalım hangi filme gidelim derken bir de baktık ki Solo Türk gösteriye geliyor dediler.Bizde  hop atladık hemen gidelim diye.Gösterinin yapılacağı yere gittik o kadar kalabalıktı ki biz bu kadar olacağını tahmin etmemiştik. Haberlerde 60.000 kişinin geldiği söylendi.Bu kadar kişi var mıydı emin değilim ama bence bu kadar insanın gelmesine değdi bence.


         Gösteriler önce bando takımı ile başladı.Daha sonra paraşütle atlamalar başladı.



          Sonrasında ise sırasıyla Solo Türk'ün ve Türk Yıldızları'nın gösterilerini izledik.




Çok eğlenceliydi. Biz de tam yerine oturmuşuz doğrusu , paraşütçüler tam yanımızdaki alana indiler.Yakından izlemesi daha keyifli oluyor :D Yanımızda arkadaşın getirdiği dürbün de vardı.Dürbünle izlemenin keyfi de bir başka oldu canım :)



 Eskişehir'de ilk defa böyle bir etkinliğe katıldım.Çok hoşuma gitti. İYİ Kİ GELDİLER :) İYİ Kİ İZLEMEYE GİTMİŞİZ :)




Not:Fotoğrafları tatlı blogger MERVE çekti :) Çiçeği burnunda taze blogger olan KARDEŞİM SELİN de  bizimle beraberdi. Müjdemi isterim yakında bloğuma kardeş blog geliyor :))))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder